Projectmatige inzet

Tijdelijk, intensief en met specialistische kennis, dat zijn kenmerken bij projectmatig werken. Goed werk is uw ideale partner in facilitaire projecten of in het faciliteren van uw project. Dit kan op ieder gewenst niveau: van assistentie in en uitvoering van tot het voeren van de totale regie.

Een diversiteit aan projectmatige ondersteuning dat Goed werk kan aanbieden:

Bouwprojecten
Een verbouwing, een opknapbeurt voor uw kantoor of een aanpassing in uw pand zorgt voor overlast en onrust op de werkvloer. Daar ontkom je niet aan. Benut de mogelijkheid om de daadwerkelijke werkzaamheden uit te laten voeren door Goed werk. Onder leiding van een allround-klusser wordt u ontzorgd in het bouwproject.

Huurmutaties
Verandering van bewoners vraagt om verandering in de woning. Goed werk verzorgt deze mutaties voor u: schilderwerk, reparaties, laminaat leggen maar ook opruimen en schoon opleveren wanneer dit gewenst is.

Opvangen van productiepieken
Een project dat op uw pad komt maar waarvoor u niet de handen heeft. Goed werk levert u de extra handen. Het kan zijn dat deze werkzaamheden op locatie plaats vinden, we komen dan met de benodigde arbeidskrachten uw kant op. Zijn het interne werkzaamheden waarvoor u geen ruimte heeft, beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waarin de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.